Despre noi

Prime Consulting Group

PRIME CONSULTING GROUP reprezintă un grup de firme de consultanţă, specializate în elaborarea, implementarea şi monitorizarea proiectelor de investiţii atât pe fonduri europene nerambursabile, cât şi pe scheme de ajutor de stat.

Cu experienţă de peste 10 ani în acest domeniu, specialiştii nostri se adaptează uşor cerintelor pieţei, cunoscând foarte bine mecanismele fondurilor nerambursabile şi identifică oportunităţile de obţinere de finanţări din surse interne şi externe. Aceştia gestionează eficient activităţile proiectelor, relaţia cu autorităţile publice şi pe cea cu companiile private, participand periodic la cursuri şi conferinţe prestigioase, astfel încât să-şi îmbunătăţească constant cunoştinţele în domeniul investiţiilor.

Ne asigurăm ca veţi găsi cea mai potrivită sursă de finanţare, că documentaţia va fi elaborată impecabil şi că veţi beneficia de asistentă de specialitate atât pe parcursul implementarii proiectului, cât şi după finalizarea acestuia.

De ce să ne alegi?

CONSULTANŢĂ

Scopul consultanților noştrii este de a vă ajuta organizația să își atingă obiectivele prin identificarea problemelor, oferirea de soluții și implementarea acestora.

ELIGIBILITATE

Eligibilitatea se referă la criteriile şi standardele care trebuie îndeplinite pentru ca aceasta să poată să acceseze finanţare din Fonduri Europene.

PROIECTARE

Scrierea unui proiect pentru accesarea fondurilor europene este un proces complex și detaliat care necesită o înțelegere profundă a programului de finanțare și a criteriilor de eligibilitate.

IMPLEMENTARE

Implementarea proiectelor din fonduri europene reprezintă un proces important care implică mai multe etape, de la obținerea finanțării până la realizarea obiectivelor proiectului și raportarea rezultatelor.

Peste 10 ani de experienţă

Ne asigurăm ca veţi găsi cea mai potrivită sursă de finanţare, că documentaţia va fi elaborată impecabil şi că veţi beneficia de asistenţă de specialitate atât pe parcursul implementării proiectului, cât şi după finalizarea acestuia.

0

proiecte câştigate

0

puncte de lucru

0

linii de finanțare

0

persoane angajate
Valori Prime Consulting Group

Valori

Suntem o echipă tânără de specialiști cu valori care se bazează pe:

  • Menţinere și consolidare a competențelor profesionale
  • Construire și menținere relații și parteneriate puternice și de durată
  • Generare de încredere clienților și respect reciproc
  • Responsabilitate pentru fiecare proiect de investiții
  • Acționare eficentă, orientate către rezultat
  • Obiectivitate și integritate
×